Returmottagare av uthyrningsmaskiner och hyrutrustning

Publicerad: 18/7, 2021

HYR IN Grundades 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta för uppdraget samt sprida glädje, positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg och anläggnings branscherna med moderna hyresmaskiner och utrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Vi har lyckats och idag har vi 6 stycken depåer. Du kan läsa mer om oss på www.hyrin.se

Skulle du vilja arbeta med kombinationen maskiner och verktyg varvat med daglig kundkontakt? Om ja, då har vi nu den rätta tjänsten för dig!

Till vår uthyrningsdepå i Malmö söker vi nu omgående en serviceminded och allround returmottagare av våra uthyrningsmaskiner samt den övriga hyrutrustningen som finns på depån.

Dina arbetsuppgifter
Som returmottagare kommer du att arbeta nära och tätt ihop med den övriga personalen på vår depå i Malmö. Vi arbetar ihop som ett team.

Din huvudsakliga och primära uppgift blir att ta emot, rengöra, serva och utföra enklare reparationer samt kontrollera de maskiner som varit uthyrda till kund.

Du kommer vid behov även vara behjälplig med uthyrning i kundmottagningen samt behjälplig med utkörning/hämtning av maskiner till/från kund. 

I dina ansvarsområden ingår även att det råder ordning och reda på depåns lager, verkstad och gårdsytor.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett varierande arbete inom ett entreprenörsdrivet bolag. Du kommer att få träffa kunder samt arbeta med de olika maskiner och verktyg som finns på depån. Du kommer till ett härligt gäng av kollegor i en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö.

Vi kommer att kunna erbjuda dig mängder av nya och spännande dagliga utmaningar!
 
Din personlighet och bakgrund
Du är en glad och positiv person som gillar att meka med maskiner och att serva kunder. Istället för problem ser du möjligheter. Trycket på dig kommer att stundtals vara högt vilket kräver att du är hängiven uppgiften och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Förutom att du är självgående är du även en teamplayer som gillar att samarbeta med och hjälpa dina övriga kollegor. Du gillar självklart att ha ordning och reda på din arbetsplats.

Våra krav är att du gillar att meka, att du har minst gymnasieutbildning (helst fordonsinriktning), talar flytande svenska och innehar minst B-körkort. 

Meriterande är tidigare erfarenhet av maskiner/verktyg inom byggbranschen, kundservice, god datorvana, truckkort och BE-körkort. Kanske har du tidigare arbetat inom byggsektorn.

Din anställning
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal IF Metall

Arbetstider: Vardagar 07:00-16:00

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
 
Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733670660 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 15 augusti, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Klicka här om du vill ansöka.

Våra hyrdepåer