Relationsskapande säljare till Hyr-In Malmö/Landskrona

Publicerad: 3/3

Relationsskapande säljare till Hyr-InHyr-In grundades 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta, ha passion för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- & anläggningsbranschen med moderna hyrmaskiner och hyrutrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Hyr-In expanderar kraftigt och vi söker därför en relationsskapande säljare till Malmö/Landskrona. 

Relationsskapande säljare till Hyr-In i Malmö/Landskrona
 
 
Arbetsuppgift: 
Som relationsskapande säljare ansvarar du för försäljningen gällande depåerna i Malmö och Landskrona. Din primära uppgift blir att sätta depåerna på uthyrningskartan genom att skapa lönsamma och långsiktiga affärsrelationer samt säkerställa att du levererar minst förväntat resultat. Arbetet kräver stora säljinsatser med mycket kundbesök och du skall kunna tempoväxla blixtsnabbt.
  
Din bakgrund:
Du är säljare ut i fingerspetsarna och trivs i ett högt tempo samtidigt som du har förmågan att hålla huvudet kallt. Du är van vid utesälj samt trivs med att fatta egna initiativ och snabba beslut. Vidare skall du vara ödmjuk, samarbetsvillig och motiverande. Vi ser även att du har en flexibel inställning då det ibland behövs support vid t ex uthyrningen på våra depåer. Vi ställer krav på att du är säljdriven, stresstålig, genomgått minst gymnasieutbildning, kan flytande svenska i tal och skrift samt innehar minst B-körkort. Det är meriterande om du har dokumenterad säljerfarenhet, erfarenhet från byggbranschen, besitter god datorvana, truckkort och BE-körkort. 
 
Krav:  
- Säljare ut i fingerspetsarna
- Van vid utesälj
- Kunna fatta egna och snabba beslut
- Stresstålig
- Flexibel
- Minst gymnasieutbildning
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort
 
Meriterande:
- Dokumenterad säljerfarenhet
- Erfarenhet från byggbranschen
- Van att arbeta i CRM-miljö
- God datorvana
- Truckkort
- BE-körkort
 
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett stort ansvar och en otroligt spännande resa i ett entreprenörsdrivet bolag. Du kommer till en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö där vi fattar snabba beslut. Med ett stort säljfokus och en högpresterande kultur så måste du vara alert för att hänga med i det höga tempot. Varje dag är en ny spännande utmaning.
 
Placering: Malmö/Landskrona 

Omfattning: Heltid

Kollektivavtal: Unionen

Lön: Enligt överenskommelse.
 
Tillträde: Snarast möjligt
 
Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Hyr-In skall anställa just Dig.
 
Vänligen uppmärksamma kraven ovan.
 
Avvakta inte då urval sker löpande.
    
Har du frågor är du välkommen att kontakta Jan Holubec på 0709 - 821318 alt. jan@hyrin.se 

Våra hyrdepåer