Junior Returmottagare/gårdskarl sökes till Hyr-In i Äng

Publicerad: 16/4

Junior Returmottagare/gårdskarl sökes till Hyr-In i Ängelholm

Hyr-In grundades 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta, ha passion för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- & anläggningsbranschen med moderna hyrmaskiner och hyrutrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder.  


Returmottagare/gårdskarl Hyrin i Ängelholm
 
 
Arbetsuppgift: 
Som returmottagare och gårdskarl så hjälper du till att gå igenom våra maskiner så de blir redo för en ny hyra. Du ser även till att hålla ordning på vår gård. Stundtals händer det mycket och det är viktigt att du kan växla tempo och är flexibel.

  
Din bakgrund:
Vi söker i första hand en yngre förmåga. Du är intresserad av att laga och reparera maskiner. Du kan ha hjälpt till hemma på gården eller har erfaren het av att arbetat med reparationer tidigare. Du kommer få hjälp i ditt arbete av vår rutinerade returmottagare Mackan i Ängelholm. Du skall ha en flexibel inställning då det ibland behövs support i andra funktioner som tex körningar eller vid andra depåer. 
 
Krav:  

- Erfarenhet av att laga och reparera maskiner
- Flexibel
- Ha god digital förmåga – då vi arbetar med ett digitalt hjälpmedel för kontroll av maskiner.
- Minst gymnasieutbildning
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort
 
Meriterande:
- Erfarenhet från byggbranschen
- Truckkort
- BE-körkort
 
Omfattning: Heltid

Kollektivavtal: IF Metall

Lön: Enligt överenskommelse.
 
Tillträde: Snarast möjligt
 
Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Hyr-In skall anställa just Dig. Denna skickar du till jan@hyrin.se

      
Har du frågor är du välkommen att kontakta Filip Dahl på 0431 – 800 88 eller komma och hälsa på vår depå i Ängelholm
 

Våra hyrdepåer