Ditt personliga maskinförråd!
Nyheter
Hem / Senaste nytt / Vill du bli vår nya depåchef i Malmö?

Vill du bli vår nya depåchef i Malmö?

HYR IN startade verksamheten 2009 i Ängelholm. Vi vill överträffa gårdagens resultat, jobba med hjärta och passion och sprida glädje i vår omgivning. Med detta som värdegrund förser vi bygg och anläggningsbranschen med moderna hyrmaskiner. Vi drivs av att göra vardagen enklare för våra kunder. HYR IN har sedan starten ökat omsättningen tio gånger. Tempot ställer därför höga krav på våra medarbetare.

Du som känner dig kallad

Vår nya depåchef är spindeln för Malmödepån som står mitt i en kraftig expansion. Till din hjälp har du tre engagerade medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla depåns verksamhet och se till att kunden blir väl omhändertagen. Du behöver ett gott ordningssinne och förmågan att jonglera med många bollar samtidigt, ja faktiskt lite av en cirkuskonstnär. Vi är en liten och jordnära organisation så du bör inte vara rädd för att rycka in där det behövs.

Känner du igen dig i beskrivningen bör du ha:

  • Stort kundfokus
  • Lämplig utbildning (branschkännedom uppskattar vi lite extra)
  • Några års erfarenhet av arbetsledning
  • Bra ordningssinne
  • B-körkort och gärna truckkort

För att passa in i gänget är du i grunden en glad person som ser möjligheter före hinder och du får gärna ha erfarenhet från ett kundserviceföretag. Eftersom våra förhoppningar på dig är höga är det en fördel om du är hängiven uppgiften. Vi tror att du har ett brinnande intresse för både människor och maskiner.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder rätt person en spännande resa i ett entreprenörsdrivet företag. Du blir en viktig del i en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö. I ett team med säljfokus och en högpresterande kultur får du möjlighet att utveckla dina talanger ytterligare. Varje dag är en utmaning.

Placering: HYR IN i Malmö

Sista ansökningsdag: 2015-05-11

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: 1 juni

Din skriftliga ansökan skickas till jan@hyrin.se